پایگاه خبری لقمه: در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند. در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.طرز پخت آش کلم باکویی
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با فرا رسیدن مصل بازار آش و سوپ داغ می شود و برای گرم ماندن بدن این نوع پخت و پز افزایش می یابد. در برنامه غذایی ایران ها انواع سوپ و آش وجود دارد که هر کدام طعم و مزه متفاوتی دارند.
در اینجا یادگیری این نوع آش هم خالی از لطف نیست و بهتر است طعم متفاوتی از آش ها را نیز تجربه کنید.
طرز پخت آش کلم باکویی
مواد برای پخت آش کلم باکویی
برنج نیمه خیس شده نصف پیمانه
بلغور جو و نخود و لوبیا سفید خیس شده از هر کدام ۱ پیمانه
کلم برگ خرد شده کوچک ۱ عدد
هویج و پیاز نگینی خردشده ۴ عدد هویج و ا عدد پیاز
رشته آش ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلوگرم و مقداری ترخون
فلفل سیاه و نمک و کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
طرز پخت آش کلم باکویی
ابتدا پیاز را تف داده تا طلایی شود و حبوبات ذکر شده را که قبلا خیس کردیم و دوبار آبش را عوض کردیم نیز افزدوه و با فلفل سیاه و مقداری آب می گذاریم تا ببپزد.
بعد از پخت حبوبات ،هویج و برنج را به همراه بلغور و سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره) و ترخون و کلم به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا لعاب بدهد و حا بیفتد.
در مرحله اخر رشته آش را به مواد اضافه می کنیم و با مواد تزئینی آش خوشمزه را به سلیقه خود تزئین می کنیم.
مراحم
برچسب ها: