چرا ما مردم این همه بد غذاییم!


آریان عطارپور گفت: «سالسوس» پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم!

به گزارش پایگاه خبری لقمه  ، آریان عطارپور کارگردان فیلم سالوس در سومین نشست فیلم خبر روز گذشته حضور داشت.


او با اشاره به اینکه قرار بود طرح مستندش تبدیل به یک فیلم داستانی شود گفت:طرح اولیه این فیلم یک طرح داستانی بود و قرار بر ساخت مستند aنبود. یک دنیای تخیلی بود که در آن خوردن گوشت ممنوع شده و داستان هم درباره جنگ آدم‌هایی بود که بر سر مصرف گوشت به مقابله با هم می‌پردازند. در مسیر پرداخت آن به این نتیجه رسیدم می‌توان آن را تبدیل به یک مستند با یک خط داستانی کنم. اصولا موقع فیلمسازی آدم‌ با چیزهایی سروکار دارد که در ناخودآگاه و زیستش تأثیر می‌گذارد و اثرات آن در فیلم هم حضور دارد.


این کارگردان با اشاره به اینکه تلاش کرده لایه های طنز اثرش عمیق اما جذاب باشد گفت: سعی کردم در فیلم یک روایت طنازانه لحاظ شود. بحث‌هایی مانند غر زدن بر سر شلوغی مترو و حرف زدن از اینکه سوسیس و کالباس از گوشت گربه‌ است اساسا صورت طنز دارد. برای همین تصمیم گرفتم راهی که خیلی‌ها پیشنهاد کردند نروم آن این بود که بگویم این سوسیس و کالباس‌های سرو شده در بیرون غیربهداشتی و مصرف آن بد است. به نظرم آمد می‌توانم از یک گام جلوتر کار را شروع کنم و آن اینکه چرا با وجود آنکه می‌دانیم این خوراکی‌ها مضر است بازهم سراغ آن می‌رویم. جواب‌هایی هم در فیلم داریم که این‌ها خوشمزه هستند،‌ تهیه آن‌ها زمان زیادی مانند غذاهای سنتی نیاز ندارد و مواردی از این دست.


او در مورد پروسه ساخت مستند خود گفت:در طرح اولیه فیلمسازان معمولا زیرآبی میروند تا آنچه مدنظر خودشان هست را بسازند اما در این کار خوشبختانه مدیران تلویزیون همکاری بسیاری خوبی داشتند و تنها پیشنهاداتی را در مسیر تولید این پروژه ارائه کردند. تلاشم هم این بود که هیچ قضاوتی نداشته باشم چه اینکه نیازی هم به قضاوت نبود. این فیلم حتی پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم! می‌خواستم نشان دهم که همه چیز هم به همین سادگی‌ها نیست که این افراد فکر می‌کنند.


او همچنین درباره کاراکتر دکتر در فیلم گفت: کاراکتر دکتر در مستند به صورتی وجدان من در مقام راوی است. به همین دلیل احساس می‌کنم اگر صدای خودم روی او بود و اساسا با کاراکتری فرضی در فیلم مواجه می‌بودیم، درست‌تر بود. نمی‌دانم این ایده چقدر درست است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
کدخبر:13725منبع:ستاد خبری یازدهمین جشنواره سینما حقیقتتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و يکم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13725.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر