وقتی کبد چرب شد، منتظر چه باشیم؟


پایگاه خبری لقمه: کبد چرب غیر الکلی یکی از دلایل مهم مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن کبدی است .
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، از جمله عوامل زمینه ساز آن چاقی و دیابت نوع دو میباشد. 
در صورت عدم درمان به سمت سیروز کبدی و سرطان کبد پیش میرود. 
 
بیماری کبد چرب به 2 دسته ی کبد چرب الکلی و کبدچرب غیر الکلی تقسیم می شود.
 
در ادامه به بررسی کبد چرب غیر الکلی می پردازیم, این بیماری اگر در مراحل اولیه شناسایی شود قابل درمان و کنترل می باشد , ولی اگر وارد فاز سیروز کبدی شود قابلیت بازشگت خود را از دست می دهد و در ادامه نارسایی کبدی و سرطان کبد را ایجاد می کند.
 
با تجویز یک برنامه ی غذایی مناسب جهت کاهش وزن و افزایش فعالییت بدنی میتوان سطح انزیم های کبدی این افراد را نرمال کرد.
 
مصرف گوشت های فراوری شده و غذاهای اماده ارتباط عمیقی با ابتلا به کبد چرب غیر الکلی دارد .
مطالعات نشان داده است , مصرف میوه و سبزی و غلات در این افراد بیمار کمتر از افراد سالم و هم چنین مصرف گوشت ها, گروه چربی ها و قندهای ساده  بیشتر بوده است.
 
اثبات شد که مصرف بالای گوشت قرمز به دلیل وجود اسیدهای چرب اشباع شده میتواند سبب استرس اکسیداتیو و بروز این بیماری گردد. 
مصرف غلات تصفیه شده شیرینی ها و چربی ها سبب بروز اینده نگر کبد چرب غیر الکلی میشود. 
 
منبع: مقالات مروری
 
ترجمهآیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
کدخبر:13731منبع:اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است تاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و پنجم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13731.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر