روش تهیه خرما لقمه‌ای ویژه رمضان


لقمه: اگر می خواهید سفره افطارتان تزیین متفاوتی داشته باشد، می توانید خرما را به این شکل تهیه کنید.
مواد لازم:

کره................................۹۰ گرم

شکر..............................یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ.................۲ عدد

وانیل..............................کمی

شیر...............................یک چهارم پیمانه

آرد..................................یک و نیم پیمانه

خرما ..............................به میزان لازم

پودر پسته.......................به میزان دلخواه ( اختیاری)



طرز تهیه:

۱- شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن می زنیم.

۲- ۱ زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۳- شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید.



۴- خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما می پیچیم.



۵- برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار می دهیم و می پیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات می پیچیم.



۶- روی خرما های پیچیده شده زرده می مالیم و پودر پسته می ریزیم.



۷- خرماها را با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا 30 دقیقه در فر قرار می دهیم.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ مرداد
کدخبر:1377منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هشتم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1377.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر