شیرینی های ماه رمضان/
طرز تهیه گوشفیل خانگی


لقمه: یکی از شیرینی های مرسوم در ماه مبارک رمضان گوشفیل است که معمولا همراه با زولبیا و بامیه سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه گوشفیل به اندازه یک کیلو:

تخم مرغ 1عدد
شیر نصف فنجان
شربت 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
ماست 1 قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره 2 قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
هل، وانیل، گلاب به میزان لازم

ابتدا طرز تهیه شربت گوشفیل:

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید.
زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.
نکته: برای زیبا شدن گوشفیل ها همچنین می توانید از قالبهای ستاره ای یا گل نیز بهره بگیرید.

وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.


در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ مرداد
کدخبر:1378منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هشتم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1378.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر