پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب سنتی گفت: مواد غذایی سرد همچون هندوانه و انار ترش، همچنین مرکبات بهویژه با طعم ترش، مثل برگه هلو و زردآلو در شب یلدا باید به میزان اندک مصرف شود.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیدمهدی میرغضنفری در گفتوگویی، در ارتباط با دیدگاه طب سنتی در مورد بخور و نخورهای شب یلدا اظهار داشت: شب یلدا معمولاً بسیار سرد است بنابراین از نظر طب سنتی خوردن و آشامیدن مواد غذایی سرد همچون هندوانه و انار ترش، همچنین مرکبات بهویژه با طعم ترش، مثل برگه هلو و زردآلو در این شب باید به میزان اندک مصرف شود.
وی افزود: افراد با مزاج سرد باید مراقب باشند که این مواد غذایی را استفاده نکرده یا همراه با آن مواد غذایی گرم (گرمیجات) استفاده کنند.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: مصرف متعادل تنقلاتی مانند مغزهای بادام، فندق، بادامزمینی، پسته و آجیلهایی همچون نخودچی، کشمش، مویز، انجیر، توت خشک و تخمه که کمحجم و پرانرژی هستند برای افراد در این شب توصیه میشود.
وی تأکید کرد: اینکه چه ماده غذایی با چه ماده غذای دیگری خورده شود، بسیار حائز اهمیت است و افراد بههیچعنوان نباید برگه هلو یا زردآلو را همراه با هندوانه بخورند، چراکه این مسئله سبب بروز سردی در آنها میشود.
میرغضنفری در پایان گفت: بهطورکلی در این شب توصیه میشود که افراد فاصله خوردن مواد غذایی را با یکدیگر رعایت کرده و از ریزهخواری پرهیز کنند.