پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه طباخان فروشندگان کله پاچه و سیرابی تأکید کرد: برای پخت کله پاچه در واحدهای این صنف به هیچ عنوان از مواد شیمیایی استفاده نمیشود.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین رواسی در گفتوگویی به ارائه توضیحاتی درباره نحوه تمیز کردن کله پاچه در واحدهای صنفی پرداخت و شایعاتی که در این زمینه مطرح میشود را به طور کلی تکذیب کرد.
وی در این باره گفت: به هیچ عنوان اینگونه نیست که برای تمیز کردن کله پاچه از مواد شیمیایی استفاده شود؛ چرا که تمیز کردن کله پاچه تنها به واسطه آب گرم صورت میگیرد.
رئیس اتحادیه طباخان گفت: برای تمیز کردن کله پاچه لازم است دمای آب در درجه ای خاص تنظیم شود که در این درجه به راحتی تمام موهای موجود روی کله پاچه کنده شده و به راحتی تمیز می شود.
رواسی ادامه داد: البته اکنون در کشتارگاه ها نیز نظارتی جدی صورت می گیرد و به هیچ عنوان امکان ندارد کله پاچه پاک نشده از کشتارگاه بیرون آید.
وی افزود: بر همین اساس تمیز کردن کله پاچه صنعتی شده و همکاران ما تنها با قرار دادن آن در دمای خاصی از آب می توانند به راحتی آن را نظافت کنند، بر همین اساس هیچگونه موادی برای تمیز کردن کله پاچه مورد استفاده قرار نمیگیرد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست