کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست


پایگاه خبری لقمه: نتایج تازه‌ترین داده‌ها مشخص کرده است، مصرف بیش از دو وعده ماست در هفته ریسک ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، نتایج تازه‌ترین داده‌ها مشخص کرده است، مصرف بیش از دو وعده ماست در هفته ریسک ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

 
به گفته پژوهشگران مصرف دو وعده ماست در هفته، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته در زنان را حتی بیشتر از 30 درصد و در مردان را تا 19 درصد کاهش می‌دهد. 
 
براساس پژوهش‌های صورت گرفته، این خاصیت ماست به علت وجود کلسیم است که در انقباض و آرامش قلب دخیل است. 
 
یافته‌های قبلی نشان می‌دهد که کلسیم نقش مهمی در انقباض طبیعی و آرام‌سازی قلب دارد؛ در حالی‌که پروبیوتیک‌هایی که در مواد غذایی تخمیر شده یافت می‌شوند با کاهش فشار خون ارتباط دارند.
 
جاستین بوندیا، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بوستون، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم مصرف بلندمدت ماست ریسک مشکلات قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد که ناشی از تاثیرات سودمند محصولات لبنی تخمیرشده است».
 
در این بررسی، 55 هزار و 898 زن و 18 هزار و 232 مرد تحت بررسی قرار گرفته‌اند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
کدخبر:13853منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۶ ششم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13853.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر