پایگاه خبری لقمه: در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان در روز گذشته (۲۳ اردیبهشت ۹۷)، دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان، با تلاش کانون های دانشجویی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد واحد تهران غرب، با حضور محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پروین داداندیش رییس واحد ، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت، ابراهیم بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، علی ابطحی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی، ندا آتش وحیدی رییس دانشکده مدیریت واحد ، محسن امامی عضو هیئت مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، مدیر عامل هتل پارسیان اوین، سید ابراهیم حسینی مدیر عامل صنایع شیر ایران (پگاه)، جمعی از معاونان و مسئولان واحد، اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیریت واحد در سالن تشریفات کوه نور هتل پارسیان اوین برگزار شد.
این جشنواره با هدف احیای خوراک بومی و سنتی اقوام ایرانی براساس سبک زندگی ایرانی - اسلامی ،کمک به اقتصاد مقاومتی با تغییر الگوی مصرف خانوادههای ایرانی، کمک به صنعت گردشگری و هتلداری در راستای جذب گردشگر با هدف ایجاد اشتغال برای دانشجویان مستعد برگزار شد.
در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند. این دانشجویان پخت این غذاها را، با هدایت معصومه فتوحی گلریز مدرس آشپزی واحد بخش عملی دروس آشپزی ۱ و۲ و شیرینی پزی ۱و۲ همراه با واحدهای تئوری این دروس آموزش دیده بودند و در قالب این جشنواره، آزمون پایان دوره خود را گذراندند. به طوری که بر اساس لیست و نوع غذایی که از سوی این استاد به آنها ارائه شده بود با غذاها و شیرینی های تهیه شده توسط خود در این جشنواره حضور پیدا کردند و مکورد قضاوت داوران صاحب نام این جشنواره قرار گرفتند.
از شیرینی های تهیه شده در این جشنواره می توان به زولبیا ، بامیه ، خاگینه ، کیک باقلوا، شله زرد ، حلوا و باقلوا و از غذاهای تهیه شده می توان به : شیش انداز ، مرصع پلو ،قیمه نثار ،ته چین ، خورش خلال ، پیچاق قیمه ، سیب پلو ، خورش الو مسما ، ماهی شکم پر اشاره کرد.
داوری این دوره از جشنواره را سامان گلریز متخصص صنایع غذایی ، معصومه فتوحی گلریز مدرس دروس آشپزی واحد و کامران سروش (یکی از داوران حاضر در برنامه تلویزیونی دستپخت) بر عهده داشتند و در نهایت پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی داوران، اسامی شش نفر (سه نفر در بخش آشپزی و ۳ نفر در بخش شیرینی پزی ) به عنوان نفرات برگزیده معرفی و به هر یک جوایز نقدی همراه با تقدیرنامه و تندیس یادبود اهدا شد.
اسامی برگزیدگان مسابقه
اسامی برگزیدگان مسابقه این جشنواره عبارتند از :
در بخش شیرینی پزی:
رتبه اول : فریده شیری با ارائه حلوا
رتبه دوم: مروارید طاهری با ارائه شله زرد
رتبه سوم: سحر آبله کوب با ارائه باقلوای ایرانی
در بخش آشپزی:
رتبه اول : ملیکا اریا با ارائه قیمه نثار
رتبه دوم: مینا جهانگیری با ارائه قیمه نثار
رتبه سوم: عباس شاه مرادی با ارائه قلیه ماهی با میگو
جایزه ویژه شهردار رشت برای دانشجویان واحد غرب
در پایان این مراسم داداندیش رییس واحد تهران غرب و نصرتی شهردار رشت تفاهم نامه ای را امضا کردند.
شهردار رشت در سخنان کوتاهی در این خصوص گفت: شهر رشت یکی از 26 شهر خوشمزه دنیا است و تنها شهر ایران است که در لیست شهرهای خلاق گردشگری با محوریت غذا قرار گرفته و بر همین اساس از ما برای حضور در نقاط مختلف دنیا دعوت به عمل می آید.
وی افزود: با توجه به تلاشی که دانشجویان رشته هتلداری این واحد در برگزاری این جشنواره کرده اند و بر اساس تفاهم نامه امضا شده، من بعد ما با معرفی دانشگاه، در هر سفر خارجی خود یکی از برگزیدگان این جشنواره را به همراه خواهیم برد تا منجر به افزایش تجارب ایشان بشود.
این گزارش حاکی است سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ، شرکت صنایع غذایی شیر پگاه ، هتل پارسیان اوین و شهرداری رشت از حامیان این جشنواره بودند .
هم چنین در قسمت پذیرایی از صنایع غذایی چاکلز - می ماس - سحر خیز و صنایع شیر ایران (پگاه) در لابی هتل مستقر بوده و از مهمانها پذیرایی به عمل آوردند.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست