آداب و رسوم مسلمانان ده کشور جهان در ماه رمضان


پایگاه خبری لقمه: مردم کشورهای جهان در ماه مبارک رمضان آداب و رسوم متنوعی دارند که شاید نسبت به هر کشور دیگری متفاوت و عجیب باشد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از knoozmedia، فرهنگها و آداب و رسوم در کشورهای مختلف جهان در ماه مبارک رمضان متنوع است و آداب هر کشوری در این ماه مبارک بیانگر روح این ماه کریم و شادی از همگان از فرارسیدن آن است.

سودان:

ظروف آشپزخانه با رسیدن ماه مبارک رمضان نو می شوند و زنان هر صبح تجوید قرآن را می آموزند؛ اما آنچه در سودان عجیب است این است که افطار باید در میدان بزرگی به طور دسته جمعی تناول شود و همه خانواده ها در یک میدان بایکدیگر برای افطار جمع می شوند.

ترکیه:

با اعلام ثبوت رویت هلال ماه مبارک رمضان، در هر خانه آواز سرداده می شود که نشانه شادمانی و خوشحالی نسبت به  آغاز این ماه مبارک است و در خانه ها بوی مشک و عنبر و گلاب به دلیل پخش آن در آستانه دروازه ها و بوستان های اطراف منازل در طول ماه مبارک رمضان شنیده می شود.

 ازبکستان:

با دعوت اهالی و دوستان و همسایگان برای افطارهای دسته جمعی آماده می شوند و باید برای افطار بره هایی را ذبح کنند و نان های بزرگی را که با روغن و شیر در منزل طبخ می شود، در سفره‌هایی  با انواع چای سیاه ارایه می شود.

اندونزی:

دولت اندونزی با اعطای مرخصی به دانشجویان در هفته اول ماه مبارک رمضان به استقبال این ماه مبارک می رود، اما جالب ترین مراسم در ماه مبارک رمضان در اندونزی نواختن طبل های سنتی معروف به «البدوق» در این کشور است.

پاکستان:

عجیب ترین عادت ها در ماه مبارک رمضان در پاکستان به شهر پیشاور اختصاص دارد که به برپایی مراسم عروسی مشهور است و در آن همه کودکانی که برای برای نخستین بار روزه می گیرند، جمع می شوند؛ همچنین غیرمعمول ترین مسابقه «جنگ با تخم مرغ آب پز» است که باید در طول ماه مبارک رمضان برگزار شود و این بازی در شب آغاز می شود و هنگام سحر به پایان می رسد.

مالزی:

اداره های محلی مالزی به به تمیز کردن خیابان ها اقدام می کنند و ریسه های الکترونیکی را در میدان های اصلی برای استقبال از ماه مبارک می آویزند و از عادت های عجیب در این کشور، تمایل زنان برای گشت در منازل برای تلاوت قرآن کریم بین زمان افطار و سحر است.

نیجریه:

تناول افطار برای هر خانواده ای به تنهایی غیرقابل قبول است و باید غذاهای آماده شده در هر منزلی جمع شود و سفره‌ها در برابر نزدیک ترین منزل به دو بخش مردان و زنان تقسیم می شود؛ اما عجیب تر این است که هر خانواده ای روزانه میزبان یکی از فقیران بر سر سفره افطار است که در طول ماه مبارک رمضان نوعی از همبستگی اجتماعی به شمار می آید.

موریتانیا:

از بهترین عادات در ماه مبارک رمضان در موریتانی، تمایل مردم این کشور برای تلاوت همه قرآن کریم در یک شب است؛  همچنین موریتانیایی ها قبل از فرا رسیدن این ماه مبارک سرهای خود را می تراشند تا رشد آن در روزهای مبارک آغاز شود که به «شعر رمضان» معروف است و برخی از خانواده ها همچنین مراسم عروسی فرزندانشان را در این ماه به تاخیر می اندازند.

مراکش:


ساکنان مراکش برای سحر ها به نواختن کرنا اقدام می کند و با ثبوت هلال ماه مبارک رمضان، مردم این کشور با جمله «روزها مبارک» به یکدیگر ورود به ماه روزه داری را تبریک می گویند و در مراکش این ماه مبارک  به 3 دهه تقسیم می شود که دهه رحمت ، دهه مغفرت و دهه بیرون آمدن از آتش معروف است.

چین:

مسلمانان چین تنها پس از نماز، افطار می کنند و روزه های خود را با خرما و یک استکان چای محلی با شکر فراوان میل می کنند و سفره‌های هایشان از غذاهای اسلامی چینی از جمله کیک و شیرینی ها محلی خالی نمی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
کدخبر:13896منبع:خبرگزاری شبستانتاریخ انتشار:۱۳۹۷ دوم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13896.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر