لقمه: بادنجان پلو نوعی غذای محلی روستای یرك اطراف قزوین است.
مواد اولیه:
برنج یك كیلوگرم
بادنجان حلقه شده یك كیلوگرم
پیاز سرخشده یك پیمانه
گوشت چرخكرده 500 گرم
گوجهفرنگی حلقهشده دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمك، ادویه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجانها را سرخ كرده و كنار میگذاریم سپس با پیاز داغ و كمی گوجهفرنگی، گوشت تفت میدهیم. میتوانیم به همان گوشت سرخشده، رب گوجهفرنگی را هم اضافه كنیم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادنجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میكنیم.
انرژی كل این پلو 4090 کیلوكالری است.