چرا شکر و ماکارونی گران شد؟


پایگاه خبری لقمه: دبیر ستاد تنظیم بازار کشور درباره دلیل گرانی شکر، ماکارونی و تن ماهی توضیح داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، عباس قبادی دبیر ستاد تنظیم بازار کشور گفت: بر اساس قانون بودجه امسال نرخ فروش گندم به شرکت ها و صنایع وابسته، از 950 تومان به هزار و 850 تومان افزایش یافته است. علاوه بر این شاهد افزایش هزینه های دستمزد بودیم و همه اینها باعث افزایش 70 درصدی قیمت ماکارونی در بازار شد.

 
وی بیان کرد: کارخانجاتی که برای صادرات بخواهند گندم را برای عبور موقت وارد کنند مشکلی ندارند و امکان واردات آن وجود دارد.
 
قبادی با بیان اینکه 50 تا 60 درصد ماهی تن از طریق واردات به کشور می آید افزود: هم زمان قیمت صید ماهی صیادان هم افزایش یافت و واردات قوطی کنسرو ماهی از ارز 4 هزار و 200 تومانی به ارز نیمایی تغییر یافت و همه اینها باعث افزایش کنسرو تن ماهی شد.
 
وی با بیان اینکه ذخایر شکر در کشور به حد کافی وجود دارد به ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش مصرف شکر در این ماه باید 450 تا 500 هزار تن شکر توزیع می شد تا مشکلی در قیمت آن پیش نیاید. آنچه هم اکنون در انبارهای کارخانجات تولید شکر وجود دارد شکر تصفیه نشده است.
 
قبادی در پایان گفت: تا 70 درصد ارزی که به کارهای وارداتی اختصاص می یابد به جامعه هدف می رسد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
کدخبر:13972منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۸ بيست و يکم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-13972.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر