در برنامه «ایران» هیسپان تی‌وی؛
غذاهای محلی سوباتان معرفی می شوند


پایگاه خبری لقمه: برنامه «ایران» شبکه هیسپان تی وی این غذای محلی سوباتان را به قاب خود و در مقابل دیدگان مخاطبان می آورد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از  روابط عمومی رسانه ملی، آنچه در «ایران» این هفته هیسپان می بینید، معرفی منطقه سوباتان توسط طاهره بدخش خبرنگار این شبکه است که در شهر سوباتان است و سپس از آن سوی دوربین غذاهای محلی همچون قورتماج، گوزلی بریان و سیرجینه معرفی و عطر و طعم غذاهای عشایر به مشام خواهد رسید.

طعم منحصربه‌فرد غذاهای محلی گیلان آنچنان با رنگ ها گره خورده که مستند را جذاب و دیدنی می کند، آشنایی با فرهنگ بومی ایران زمین از طریق این برنامه به خوبی محقق می شود، غذاها همیشه یکی از ابزارهای تعامل های فرهنگی  و اجتماعی میان ملل بوده است که در این بین غذاهای محلی جایگاه ویژه ای دارند.

برنامه «ایران» که در شبکه پرس تی‌وی، تولید و به صورت زبانگردانی از شبکه هیسپان تی‌وی پخش می‌شود، یکشنبه‌ها ساعت 7:45، از این شبکه پخش خواهد شد و در ساعات 12:30 و 18:30 همان روز بازپخش می شود.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
کدخبر:14006منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۸ بيست و دوم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-14006.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر