پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
دیگو آرماندو مارادونا کاپیتان سابق تیم فوتبال آرژانتین و اسطوره فوتبال جهانُ در ۲۴ می سال 2016 در ابوظبی کافه رستوران را با نام «کافه دیگو» را راه اندازی کرد. در دکوراسیون این کافه از زادگاه این فوتبالیست بوینس آیرس الهام گرفته شده است و دارای طرح هایی به رنگ پرچم آرژانتین و نقاشی های دیواری مارادونا بر اساس هنرهای خیابانی کشورش است. علاوه بر اینها پیراهن هایی از باشگاه های مختلف که مارادونا در آن بازی کرده است - بوکاجونیورز ، بارسلونا و ناپولی ، به علاوه سایر یادگاری های دوران فوتبال او نیز به نمایش گذاشته شده است.
در واقع می توان گفت که به نوعی بازیکن افسانهای آرژانتینی در اقدامی متفاوت از بقیه اسطورهها که اکثرا موزه خود را در مکان تولدشان بنا میکنند ولی او در شهر ابوظبی امارات موزهاش را برپا کرد! این در حالی است که این تنها سنتشکنی مارادونا نبود بلکه او موزه خود را تبدیل به یک کافه کرده بود تا مشتاقان زیادی بتوانند افتخارات این اسطوره را با نوشیدن قهوه از نزدیک تماشا کنند.
کافه دیگو غذاهای سنتی آرژانتینی را ارائه می دهد
گفته می شد دیگو مارادونا ، فوتبالیست بازنشسته، با راه اندازی این رستوران جدید، طعم آرژانتین را به امارات متحده عربی می بخشد و طرفدارانش می توانند برخی از غذاهای مورد علاقه مارادونا را در رستوران جدید نیز میل کنند. در منوی این رستوران که به طور رسمی در 56 سالگی تولد این فوتبالیست راه اندازی شد ، علاوه بر غذاهای سنتی آرژانتینی و همچنین نمونه های مختلف بین المللی، همراه با تعدادی غذای ویزه مانند دیگو هامبورگوزا « Diego Hamburguesa»، که به نام خود این ورزشکار نامگذاری شده است، ارائه می شود.
این کافه در مرکز خرید Nation Galleria در West Corniche ابوظبی افتتاح شد و براساس گزارش رسانه ها هواداران فوتبال در مراسم افتتاحیه به همراه خورخه بوروچاگا، هم تیمی سابق مارادونا در آرژانتین، که در فینال جام جهانی 1986 گل پیروزی را به ثمر رساند و کلارنس سیدورف، ملی پوش سابق هلندُ دو چهره شاخض فوتبالی دیگر از مارادونا استقبال کردند.
منویی هوشمندانه
این رستوران در منوی چند ملیتی خود ترکیبی از لقمه های مزه دار خود ارائه کرد. منوی کاملی که با هوشمندی از غذاهای کشور مارادونا یعنی آرژانتین و همچنین دو کشوری که وی در دوران فوتبالش در باشگاه بازی کرد یعنی اسپانیا (برای بارسلونا و سویا) و ایتالیا (برای ناپولی) تشکیل شده بود.
منوی نرم باز آن هم انواع سوپ ها، سالادها، غذاهای سرد و گرم، پیتزا، ساندویچ، بستنی و حتی نخ های آب نبات را در خود جای داده است. غذاهای ایتالیایی با نمونه های خوش طعمی از قبیل ظرف گوشت گوساله ویتلو یا پیتزاهای مختلف یکی از چندین غذایی که به نام فوتبالیست مشهور نام گذاری شده بودِ و آرلادوی مرغ با ریزوتوی کینوا به خوبی پیش بینی شده است. در حالی که تاپاس و پایلا، غذاهای اسپانیایی را به میز می آورد ، در حالی که ساندویچ lomito Completo (یک ترکیب محبوب استیک ، تخم مرغ و کلم ترش) طعم غذای آرژانتینی را ملموس می کند.
این کافه علاوه بر سرو غذا و نوشیدنی ، مسابقات زنده فوتبال را نیز نمایش می دهد.
مارادونا با امارات غریبه نبود، زیرا در سال 2011 مدیریت باشگاه الوصل دبی در لیگ خلیج فارس را به عهده داشت. وی همچنین سفیر ورزشی دبی در شورای ورزش دبی بوده است. مارادونا برای اولین بار در آرژانتین هنگامی که در بوکاجونیورز بازی می کرد به یک ستاره ورزشی تبدیل شد و بعداً برای عملکرد خود در جام جهانی 1986 به عنوان نمادی دست یافت که تصور می شود تقریباً به تنهایی برای آرژانتین برنده شده است. وی در سال 2013 با پله به عنوان بازیکن مشترک فیفا در قرن بیستم انتخاب شد.
این اسطوره بی همتای مستطیل سبز روز گذشته در سن ۶۰ سالگی و براثر ایست قلبی از دنیا رفت و با توجه به اینکه پس از افتتاح این کافه در مورد ادامه فعالیت آن خبری منتشر نشده است، سرنوشت این کافه رستوران هم در هاله ای از ابهام است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست