راست گویی به هضم غذا کمک می کند


راست گویی برای کمک به هضم غذا مفید است. محققان معتقدند دروغ مانند یک لقمه بزرگ و چرب در معده باقی می ماند و عملکرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می کند.

به گزارش لقمه اصرار بر دروغ گفتن احتمال ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر، تهوع و اختلال اشتها را افزایش می دهد. از سویی دیگر راست گویی فواید زیادی دارد از جمله باعث کاهش استرس می شود و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
افراد راست گو، شب ها بهتر می خوابند این درحالی است که دروغ گویی خطر ابتلا به سرطان را تشدید می کند.

این گزارش حاکی است روانپزشكان تاكید دارند كه «دروغگویی» با وضعیت سلامت بدن، ارتباط مستقیم دارد. هر چند همه ما ممكن است گاهی اوقات آن هم به دلیل حمایت از افرادی كه دوستشان داریم، دروغ بگوییم اما برخی افراد متاسفانه عادت دارند كه بدون هیچ دلیل منطقی و یا به دلایلی كه واقعا اشتباه هستند، مكرر دروغ بگویند.

به گزارش پایگاه اینترنتی هلت می آپ، متخصصان روانپزشكی توصیه می‌كنند كه با آگاهی از اینكه دروغ گفتن و مخصوصا عادت كردن به این كار تا چه حد می‌تواند به سلامت شما آسیب وارد كند هرگز راضی نمی‌شوید كه در یك معامله زیان‌آور سلامتی خود را با دروغگویی به ویژه در مواردی كه به ضرر دیگران تمام می‌شود، به خطر بیندازید.

در این مقاله پنج دلیل موجه پزشكی برای خودداری از دروغگویی ارائه شده كه عبارتند از:

1.پرهیز از دروغگویی، استرس شما را تا حد زیادی كاهش می‌دهد. مطالعات روانشناسی تایید می‌كند كه دروغ گفتن هر چه بیشتر تكرار شود خطر ابتلا به اختلالات جدی روانی شامل افسردگی، اضطراب و استرس را افزایش می‌دهد. استرس درواقع پیش‌فاكتور بسیاری از بیماری‌ها و مشكلات جدی است چون به سیستم ایمنی بدن آسیب می‌رساند. روی اشتها تاثیر سوء می‌گذارد، احساس خستگی و عصبانیت را تشدید می‌كند و احتمال بروز سردردهای مكرر را افزایش می‌دهد.

2. یكی از مزایای مهم راست‌گویی تقویت سیستم ایمنی بدن است. شكی نیست كه خنده و رضایت خاطر بهترین دارو است چون افكار شاد و مثبت باعث تولید هورمون آندروفین در بدن می‌شود كه احساس خوشایندی به انسان می‌دهد و عملكرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند. از طرفی مطالعات نشان می‌دهد كه دروغ گفتن انسان را به طور ناخودآگاه گرفتار نگرانی می‌كند و ترس از فاش شدن حقیقت، انسان را مضطرب می‌كند. همین امر موجب كاهش هورمون آندروفین و در نتیجه كاهش توان سیستم ایمنی می‌شود.

3. اگر راست بگویید، شب‌ها خواب راحتی خواهید داشت. آمارها نشان می‌دهد افرادی كه عادت به دروغگویی دارند، بیشتر در معرض اختلالات خواب هستند، شب‌ها خواب دشوارتری دارند و حتی بیشتر دچار كابوس‌های شبانه می‌شوند. این آشفتگی خواب نیز به نوبه خود باعث بروز اختلالات مهم‌تر مثل افسردگی و سردرد می‌شود.

4. راست‌گویی برای كمك به هضم غذا نیز مفید است. یك دروغ بزرگ مثل یك لقمه چربی بزرگ و مضر در معده شما می‌ماند و عملكرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می‌كند. اصرار بر دروغ گفتن احتمال ابتلا به سندرم روده تحریك‌پذیر، حالت تهوع، اختلالات اشتهایی و سایر اختلالات تغذیه‌ای را افزایش می‌دهد.

5. دروغگویی خطر ابتلا به سرطان را تشدید می‌كند. دروغگویی عامل افزایش استرس است و استرس زیاد نیز به نوبه خود در بروز انواع خاصی از سرطان‌ها نقش دارد.

در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۹ شهريور
کدخبر:1430منبع:خراسان+ايران اكونوميست تاریخ انتشار:۱۳۹۱ نهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1430.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر