راهی خوش طعم برای لاغری


به گزارش لقمه، مطالعات اخیری كه در هلند، روی تعداد زیادی از افراد و طی چند سال انجام شده، نشان داده رابطه‌ای میان طعم و مزه غذاها و مقدار غذایی كه خورده می‌شود، وجود دارد. برخی طعم‌های خاص از جمله طعم و مزه تند، می‌تواند باعث لقمه‌های كوچك‌تر و در نتیجه كمتر غذا خوردن شود. در واقع این مطالعات مدعی است كه غذاهای تند را در لقمه‌های كوچك‌تر می‌خورید و زودتر هم احساس سیری خواهید كرد. نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد كه می‌توان از بوها و طعم‌های مختلف برای كوچك كردن لقمه‌های انسان‌ها استفاده كرد. 

گروه تحقیقاتی هلند، كه در شهرهای آمستردام و اوترخت این كشور این مطالعه را انجام داده بودند، به این نتیجه رسیدند كه تندتر كردن طعم و بوی غذاها می‌تواند 5 تا 10درصد از حجم غذای مصرفی و میزان كالری مصرفی شما بكاهد.در واقع این تایید همان نظریه‌هایی است كه به طور سنتی اعتقاد دارند كه غذاهای تند هندی و نیز سیر و پیاز، می‌توانند باعث لاغری شوند.نتایج این تحقیقات مورد توجه بسیاری از پزشكان قرار گرفته است و شاید در آینده به راحتی متوجه شوید كه غذاهای تند و تیز با بوی تند به اصلی‌ترین غذاهای انسان‌های جهان بدل شود، اما در این میان برخی پزشكان درباره نتایج این تحقیقات ابراز شك و تردید كرده‌اند.

دكتر ویس پلانتی، متخصص تغذیه از آكادمی ملی آكسفورد در این‌باره می‌گوید: «چاقی، لاغری و كاهش وزن مسائلی چندمتغیری هستند، یعنی نمی‌توان بدون در نظر گرفتن میزان متابولیسم هر انسان، میزان سیری و گرسنگی او و... صرفا نتیجه گرفت كه تند بودن طعم و بوی غذا می‌تواند در میزان غذا خوردن همه انسان‌ها تاثیر بگذارد. 


در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ شهريور
کدخبر:1446منبع:سلامت نیوزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1446.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر