افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات


پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه، کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات می تواند میانگین طول عمر افراد را تا ۸ ماه افزایش دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشگاه ایلینوی شیکاگو همچنین دریافتند این روند موجب کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان هم می‌شود.

 
متخصصان معتقدند افزایش فعالیت فیزیکی از طریق دوچرخه سواری یا پیاده روی به جای رانندگی، بسیار برای سلامت مفید است.
 
به گفته محققان روزانه حداقل ۵ وعده انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید. تمام انواع میوه‌ها و سبزیجات تازه، منجمد، خشک شده و کنسروشده در این شمارش در نظر گرفته می‌شوند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
کدخبر:14468منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۴۰۰ بيست و ششم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-14468.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر