پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه، کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات می تواند میانگین طول عمر افراد را تا ۸ ماه افزایش دهد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشگاه ایلینوی شیکاگو همچنین دریافتند این روند موجب کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان هم میشود.
متخصصان معتقدند افزایش فعالیت فیزیکی از طریق دوچرخه سواری یا پیاده روی به جای رانندگی، بسیار برای سلامت مفید است.
به گفته محققان روزانه حداقل ۵ وعده انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید. تمام انواع میوهها و سبزیجات تازه، منجمد، خشک شده و کنسروشده در این شمارش در نظر گرفته میشوند.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست