محققان یكی از واحدهای صنایع غذایی كشورمان موفق به تولید ماكارونی غنی شده با اسید چرب امگا 3 شدند.
به گزارش لقمه، امگا 3 اسید چربی است كه بدن نمیتواند آن را بسازد. این اسید چرب برای بدن ضروری است و میتواند از طریق مكملهای غذایی یا غذاهای فراسودمند كه با این اسید چرب غنی شدهاند وارد بدن شود.
دكتر اشرف جام حسینی بابایی، مجری این طرح كه با همكاری مهناز عبدالحسینی اجرا شده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا خاطرنشان كرد: از جمله مزایا و خواص امگا سه، كاهش خطر ابتلا به سرطان، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، كلسترول و تری گلسیرید خون، فشار خون، درد مفاصل مثل آرتروز، وزن، درمان افسردگی، درمان پوكی استخوان، كاهش التهابات بدن، افزایش ضریب هوشی برای سنین پایین و لطافت و زیبایی پوست است.
وی با اشاره به وجود نمونه خارجی ماكارونی غنی شده گفت: در ماكارونی غنی سازی شده تولیدی از اسید چرب DHA و EPA استفاده شده كه از روغن ماهی گرفته میشود و جزء اسید چربهای ضروری هستند كه در بدن ساخته نمیشوند ولی در نمونه خارجی از اسید چرب ALA استفاده شده كه از نباتات به دست آمده و در خود بدن وجود دارد.