بهداشت و تغذیه در سفر


رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل این كه در سفر باید بیشتر مراقب بود این است كه مقاومت بدن در سفر به‌واسطه كم‌خوابی، راه طولانی و خسته‌كننده، كمبود استراحت، شرایط آب و هوایی متفاوت مقصد سفر و تهیه غذا از منابع مختلف است.
به گزارش لقمه، رعایت نكات تغذیه‌ای و بهداشتی در سفر ضروری است. توصیه می‌شود برای سفر مواد غذایی با پیش‌بینی قبلی تهیه شود، از خوردن غذای سرخ شده، گوشت چرخ كرده و ماهی پرهیز كرد و تا حد امكان غذا را خودتان آماده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری‌های نامطمئن یا خرید مواد غذایی از دستفروشان پرهیز كنید. هنگام سفر بهترین غذایی كه می‌توان همراه داشت، غذاهای خشك یا انواع كنسرو است.

بهتر است بدانید اسهال و استفراغ شایع‌ترین بیماری مسافران است كه بر اثر مصرف آب و غذاهای آلوده ایجاد می‌شود كه بر این اساس توصیه می‌شود از آب قنات و چشمه در طول سفر استفاده نشود.

آب را فقط از منابع مطمئن تهیه یا از آب‌ بطری‌ها استفاده كنید. همچنین در دستشویی‌های بین راه از صابون جامد استفاده نكنید، چون باعث انتقال میكروب و ویروس و ایجاد بیماری می‌شود.

پس در طول سفر رعایت نكات تغذیه‌ای و بهداشتی به‌منظور حفظ سلامت و در امان بودن از برخی بیماری‌ها بسیار اهمیت دارد.

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۴ شهريور
کدخبر:1470منبع:جام جمتاریخ انتشار:۱۳۹۱ چهاردهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1470.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر