کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است


پایگاه خبری لقمه: محققان به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پی بردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مدیکال نیوز نوشت: حدود ۱ میلیارد نفر در سراسر جهان کمبود ویتامین D دارند. محققان دانشگاه استرالیای جنوبی یک رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پیدا کرده اند.

 
دانشمندان همچنین دریافتند که اگر سطح ویتامین D در محدوده کمبود باشد، خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی در افراد تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد.
 
ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر دارد:
 
• محافظت از استخوان‌ها در برابر پوکی استخوان
 
• حمایت از سیستم ایمنی بدن
 
• کمک به رشد سلولی
 
• ارتقا سلامت عضلات
 
بدن به طور طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می‌کند و ویتامین D را از غذاهای سرشار از مواد مغذی دریافت می‌کند، از جمله:
 
• آب میوه‌های غنی شده با ویتامین D، لبنیات و محصولات لبنی
 
• روغن کبد ماهی کاد
 
• ماهی‌های چرب، از جمله سالمون، تن و ماهی خال مخالی
 
• جگر گاو
 
• زرده تخم مرغ
 
مقدار توصیه شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از ۱ تا ۷۰ سالگی، فرد باید روزانه ۱۵ میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان ۷۱ سال و بالاتر به ۲۰ میکروگرم افزایش می‌یابد.
 
محققان در این مطالعه، در یک بازه زمانی ۱۴ ساله دریافتند که خطر مرگ افراد با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
کدخبر:14996منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۴۰۱ پنجم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-14996.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر