پایگاه خبری لقمه: برای شب یلدا که ممکن است بخواهید با شیرینی از خانواده پذیرایی کنید، کوکی انار شاید یکی از بهترین گزینه ها باشد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه، با اومدن شب یلدا همه دوست دارن تزیینات و خوراکی های خاص خودشون رو داشته باشن. اگه شما هم از اون دسته هستین که دلتون میخواد خوراکی ها، دسرها و شیرینی شب یلدا رو خودتون تهیه کنین، کاملا درست اومدین. کوکی انار شب یلدا یکی از محبوب ترین دستورهاست. این کوکی خوشمزه نیاز به زمان کمی داره و با مواد اولیه و روش آسونی تهیه میشه. نیاز به فر داره و خمیر کوکی و مقداری طعم دهنده. برای تزیین کوکی انار هم از دونه های انار استفاده میشه که ظاهر زیبایی بهش میده.
مواد لازم برای کوکی انار
ارده 3/4 پیمانه
شربت افرا یا عسل 1/2 پیمانه
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آرد بادام 2 پیمانه
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک دریا 1/2 قاشق چایخوری
دانه انار 1/2 پیمانه
طرز تهیه کوکی انار
مرحله اول: آماده سازی فر
فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت 350 فارنهایت یا 180 سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.
مرحله دوم: آماده سازی کوکی
1- یک کاسه بزرگ بردارید. ارده، شربت افرا و اسانس وانیل را در آن بریزید. خوب بهم بزنید تا یک دست شود.
2- حالا آرد بادام را اضافه کنید. دارچین، هل، زنجبیل، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه بریزید. به کمک یک کفگیر یا قاشق چوبی مواد را تا حدی بهم بزنید که کاملا مخلوط شوند.
3- به کمک یک قاشق یا اسکوپ ساز دو اسکوپ از خمیر کوکی انار بردارید. آن را کف دستتان بگذارید. سپس به کمک دست آن را شکل توپ گرد کنید. سپس در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
4- این کار را برای تمام خمیر کوکی تکرار کنید. به آرامی با دست کمی روی خمیرهایی که شکل داده اید را فشار دهید تا تخت شوند.
5- روی کوکی ها مقداری دانه انار بپاشید. با دست کمی دانه های انار را در خمیر کوکی فشار دهید. حالا سینی را در فر بگذارید.
مرحله سوم: پخت کوکی
برای پخت کوکی انار حدودا 15 تا 17 دقیقه زمان نیاز است. هنگامی که قهوه ای روشن شدند، میتوانید آن ها را از فر خارج کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی صفحه خنک کننده قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
نکات کلیدی تهیه کوکی انار
– دقت داشته باشید که ارده به اندازه ای که در عکس مشاهده می کنید نرم و روان باشد. ارده نباید خشک یا ترد باشد.
– در صورت تمایل برای نگه داری کوکی اناری میتوانید آن را فریز کنید. برای این کار باید اول خمیر کوکی ها را آماده کنید، به آن ها شکل دهید و بعد آن ها را در فریزر قرار دهید.
– اگر به شربت افرا دسترسی ندارید میتوانید از عسل هم استفاده کنید. اما این کوکی با شربت افرا خوشمزه تر خواهد بود.
– به جای اسانس وانیل میتوانید از اسانس بادام هم استفاده کنید.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست