پایگاه خبری لقمه: مسقطی انار از شیرینی های سنتی ایرانی است که برای تهیه ان نیازی به صرف وقت زیادی هم ندارید.
به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسقطی انار را حتما در شب یلدا درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای مسقطی انار
آب انار: ۴ لیوان دستهدار فرانسوی
نشاسته: ۸ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
گلاب: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه مسقطی انار
درست کردن دسر برای شب یلدا با انار آن هم به شکل «مسقطی» یعنی در کمترین زمان و با کمترین هزینه، یک دسر یلدایی عالی درست کنید. برای تهیه این دسر یلدایی، مواد را بعد از حل کردن و جوشاندن، باید در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در نهایت هم یک دسر خوشمزه برای شب یلدا خواهید داشت.
مرحله اول: آب انار و نشاسته و کره را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه مسقطی یا راحت الحلقوم از گذشتههای دور برای مناسبتهای شاد و دورهمیها در کشورهای خاورمیانه مرسوم بوده است. برای طرز تهیه مسقطی انار در ابتدا آب انار و نشاسته را با هم حل کنید. یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. شکر را اضافه کنید و به آرامی مواد را به هم بزنید تا خودش را بگیرد.
وقتی غلظت مایع مثل فرنی شد، گلاب را اضافه کنید تا شفاف شود. سپس کره را به مخلوط اضافه و حرارت را قطع کنید.
مرحله دوم: مایه دسر را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید.
در این مرحله قالبها را چرب کنید و مایع مسقطی را در آن بریزید. قالبها را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از آماده شدن این دسر قرمز یلدایی، آن را با پودر شکر و خلال پسته تزیین و سرو کنید.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست