چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه


پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره تاثیر تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان توضیحاتی ارائه داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، رضا همایونفر متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در برنامه ضربان شبکه سلامت، رژیم غذایی ضد سرطان را مبتنی بر رژیم غذایی با مصرف سبزیجات بیشتر دانست و در پاسخ به این سوال که مصرف کدام نوع از مواد غذایی، پیشگیری کننده از سرطان هستند، گفت: سبزیجات، انواع کلم و به ویژه کلم بروکلی، به دلیل دارا بودن ترکیبات سولفورافان، در بحث پیشگیری از سرطان بسیار قوی عمل می‌کنند.

 
وی همچنین از ماده معدنی سلنیوم که در بحث جلوگیری از انواع سرطان‌ها بسیار مؤثر عمل می‌کند، نام برد و افزود: سلنیوم در غلات و سبزیجات بیشتر دیده می‌شود.
 
این متخصص تغذیه بیان کرد: یکی از سالم‌ترین گزینه‌های پروتئینی ماهی‌ها و آبزیان هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در غذاهای دریایی در بحث پیشگیری از سرطان‌ها بسیار حائز اهمیت هستند.
 
وی همچنین از روغن کلزا، گردو، دانه چیا و سبزی خرفه، به عنوان منبع غنی از امگا ۳ نام برد و در پاسخ به این سوال که آیا رژیم غذایی بدون نان و برنج مناسبی است، گفت: خیر، بهتر است سهم آنها را کم کرد و حتی المقدور از غلات به جای آنها استفاده کرد. اما حذف کامل آنها صحیح نیست، زیرا در این هنگام، فرد برای جبران سیری به سمت شیرینی‌ها متمایل می‌شود که در دراز مدت آسیب زا خواهد بود.

 

 خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
کدخبر:15112منبع:تاریخ انتشار:۱۴۰۱ يازدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15112.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر