روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟


پایگاه خبری لقمه: بنابر توصیه کارشناسان تغذیه، روزه داران بهتر است مصرف مواد قندی‌ و شیرین در وعده‌ افطار را کاهش دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، از آنجایی که ماه مبارک رمضان همزمان با عید نوروز است و مصرف شیرینی دوچندان می شود، روزه داران در وعده افطار به چند نکته تغذیه‌ای توجه داشته باشند که عبارتند از:

مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار

استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی
 
انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن
 
سیب زمینی آب‌پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب پز، کره و عسل
 
زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و…، در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
کدخبر:15156منبع:تاریخ انتشار:۱۴۰۲ دوازدهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15156.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر