پایگاه خبری لقمه: زولبیا و بامیه از شیرینیهای سنتی و پرمصرف در ماه مبارک است که سلامت آن نقش مهمی در حفظ سلامتی افراد دارد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهمترین ترکیبات زولبیا و بامیه شامل آرد، شکر، تخم مرغ و ماست است، اما برخی برای خوش عطر و رنگ شدن آن از گلاب و زعفران هم استفاده میکنند.
در برخی موارد شاهد فروش زولبیا و بامیه های رنگی هستیم، این در حالی است که اضافه کردن هرگونه رنگ های غیرخوراکی و ناسالم در تهیه شیرینی و مواد غذایی ممنوع است. این رنگ های غیرخوراکی و غیرمجاز تاثیربسیار بدی بر روی بدن میگذارد و حتی خطرابتلا به سرطان را نیز افزایش می دهد.
در مجموع میتوان گفت هر نوع شیرینی که دارای رنگ های تند و تیز باشد مشکوک به نظر می رسد باید از نظر سلامت مورد بررسی قرار گیرد.
رنگ زولبیا و بامیه طبیعی و سالم باید زرد و طلایی روشن باشد، بافت آن نیز سالم و ترد و وزن آن هم سبک باشد. زولبیا و بامیه های با رنگ تیره و متمایل به قهوه ای سوخته و دارای ذرات ریز سیاه رنگ جزء مواد غذایی ناسالمی است که از روغن غیرقابل مصرف تهیه شده است.
زولبیا و بامیه در دسته نشاسته و قندها قرار دارد، کالری و انرژی آن بالاست و به همین دلیل باید در مصرف آن احتیاط کنید. مصرف این شیرینی برای افراد دیابتی، سالمندان و میانسالان توصیه نمیشود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست