طرز تهیه شربت گل محمدی


پایگاه خبری لقمه: شربت گل محمدی یکی از انواع شربت های سنتی است که به راحتی در خانه تهیه می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شربت گل محمدی از جمله شربت های خانگی بهاری است و در فصل بهار و تابستان که فصل گل محمدی است، می توانید با گل محمدی تازه مربا یا شربت تهیه کنید.

 

این شربت می تواند به عنوان یکی از نوشیدنی‌های مناسب برای افطار و سحر نیز استفاده شود.

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

گلبرگ گل محمدی ۵۰۰ گرم

آب                          ۲ لیتر

شکر                         ۲ پیمانه

لیموترش                 ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

مرحله اول: آماده سازی گلبرگ

ابتدا گل را پر پر و تمیز کنید و نیازی نیست خیلی واسوس به خرج دهید در حدی که شاخ و برگ های اضافی را بگیرید. همچنین قابلمه ای را  با آب پر کنید و روی شعله قرار دهید تا آب به جوش آید.

 

مرحله دوم

در ادامه گل های پرپر شده را در قابلمه در دار بریزید و و آب جوش را به سرعت روی گل ها بریزید به طوری که روی گل ها را بپوشاند و سریع در قابلمه را که قبلا با پارچه ای تمیز یا دم کنی مناسب پوشانده اید دم بگذارید. (عمل ریختن آب و دم کردن را به این دلیل باید سریع انجام دهید که عطر گل ها در اثر بخار شدن از بین نرود)

 

مرحله سوم

گل ها باید حدود دوازده ساعت در قابلمه باقی بماند تا عصاره گل به خوبی خارج شود.

 

 

مرحله چهارم

عصاره گل به دست آمده را پس از آماده شدن از صافی عبور دهید بدون فشردن گلبرگ ها (فشار دادن گل هنگام گرفتن عصاره شربت گل محمدی را بد رنگ و کدر می کند)

 

مرحله پنجم

شکر را با آب گل مخلوط نمایید و بگذارید بجوشد تا زمانی که شربت گل به غلطت مناسب برسد. و در انتها آب لیمو را بیافزایید.

 

 

نکته: برای تست غلظت شربت باید کمی از آن را داخل نعلبکی ریخته و داخل یخچال قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود، اگر به صورت روان حرکت کرد یعنی غلیظ نشده است و اگر به سختی حرکت کرد یعنی به غلظت رسیده است. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
کدخبر:15171منبع:تاریخ انتشار:۱۴۰۲ بيست و پنجم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15171.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر