متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریافتهاند كه وقتی صحبت از یك ماده خوراكی ویتامینه و مغذی به میان میآید، محصولات غذایی و فرآوردههای ارگانیك عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند.
به گزارش لقمه، كارشناسان دانشگاه استانفورد و مركز سیستم مراقبتهای بهداشتی امور دامی «پالو آلتو» در این بازبینیها تاكید كردند كه محصولات ارگانیك از نظر ویتامینها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نكته مثبت آنها این است كه خیلی كمتر در معرض سموم و آفتكشها و باكتریهای مقاوم به آنتیبیوتیك قرار گرفتهاند و از این نظر خطر كمتری سلامت مصرفكنندگان ارگانیك را تهدید میكند.
به گزارش رویترز، این كارشناسان 200 مطالعه قبلی را مورد بازبینی قرار داده و دریافتهاند كه در مقدار ویتامینهای موجود در محصولات خوراكی گیاهی و حیوانی ارگانیك و غیرارگانیك هیچ تفاوتی وجود ندارد اما تفاوت مهمتر این دو گروه محصول غذایی این است كه در فرآوردهها و غذاهای غیرارگانیك مقدار آفتكشها و باكتریهای مقاوم به آنتیبیوتیكها به مراتب بیشتر است.
گروهی از كارشناسان سلامت و محیط زیست در دانشكده بهداشت عمومی هاروارد در این باره خاطرنشان كردند در حالی كه هنوز به طور قطع تاثیر این آفتكشها و باكتریها روی بدن انسان آشكار نشده اما مردم باید به طوركلی در هنگام انتخاب محصولات غذایی مختلف، مسئله عوارض تماس با این سموم و باكتریها را در نظر داشته باشند و در خرید مواد غذایی بیشتر دقت كنند.