طرز تهیه پاستا و میگوی پُر ادویه
این غذای ساده و سریع از میگو و کلم بروکلی و گوجه فرنگی به همراه پاستا تهیه شده است. که با فلفل قرمز خرد شده مزه دار شده است.
مواد لازم
برای 4 نفر:
220 گرم پاستای رشته ای
3 فنجان کلم بروکلی خرد شده
رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده
موسیر ریز خرد شده: 2 عدد
400 گرم میگوی پاک شده یخ زده با دم
یک چهارم یا یک دوم قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
یک چهارم فنجان ریحان خرد شده
روغن زیتون
طرز تهیه
1. پاستا را مطابق با دستور کارخانه تهیه میکنید. آبکشی میکنید و میگذارید تا خشک شود سپس درآن را میگذارید تا گرم بماند.
2. در ضمن گوجه فرنگی را در روغن میریزیم بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد. زیر شعله باید متوسط باشد. موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن را تفت دهید. به ماهی تابه میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. 2 دقیقه صب کنید. میتوانید کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید. تقریبا 4 دقیقه صبر کنید تا میگوها کدر شوند.
3. پاستا را به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. کمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید و مدتی صبر کنید. غذای شما آماده است.
ارزش غذایی
* کالری: 526
* چربی کلی: 19 گرم
* چربی اشباع شده : 3 گرم
* چربی مونو غیر اشباع : 12 گرم
* چربی پولی غیر اشباغ : 3 گرم
* کلسترول : 172میلی گرم
* سدیم : 394میلی گرم
* کربوهیدرات : 55 گرم
* قند: 3 گرم
* فیبر : 5گرم
* پروتئین : 34 گرم
* c ویتامین: 141 (% DV )
* کلسیم : 12 (% DV )
* آهن : 28 (% DV )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.
کدخبر:1524منبع:آکاتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و سوم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1524.aspx