توصیه های جدی سازمان دامپزشکی در مورد تب کریمه کنگو


پایگاه خبری لقمه: سازمان دامپزشکی ضمن هشدار نسبت به شیوع بیماری تب کریمه کنگو از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی مربوط به این بیماری را رعایت کنند.
به گزارش پایگاه خبری لقمه، تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.
 
این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد. (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته قابل کنترل است.
 
 ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می شود.
 
بنابر اعلام  سازمان دامپزشکی، تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
 
این سازمان اعلام کرد که ۱۸ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند و یک نفر نیز بر اثر این بیماری فوت کرده‌ است.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
کدخبر:15255منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۴۰۲ چهارم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15255.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر