رئیس دانشکده داروسازی اصفهان از تولید داروی جلوگیری از سکته مغزی در دانشکده داروسازی اصفهان خبر داد.
به گزارش لقمه، سید ابوالفضل مصطفوی در آخرین مراسم از سیزدهمین همایش علوم دارویی ایران در اصفهان با بیان اینکه میزان صادرات دارویی باید به 500 میلیون تومان سالانه برسد، اظهار کرد: در حال حاضر میزان صادرات دارویی ایران به 120 میلیون تومان میرسد که طی 5 سال آینده باید زمینه ارتقا بیشتر صادرات دارویی ایران به دیگر کشورها فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر بیشتر داروهای نوترکیب صادر میشود، ادامه داد: هماکنون داروی ایرانی به کشورهای آسیایی، آفریقایی و اروپایی صادر میشود.
رئیس دانشکده داروسازی اصفهان تصریح کرد: در این همایش کشورهای آمریکایی، آلمان، دانمارک و مالزی حضور داشتند.
وی به ساخت دارویی برای بیماران آلزایمر و اعصاب و روان و داروی لخته شدن خون برای پیشگیری از سکته مغزی در دانشکده داروسازی اصفهان خبر داد و تصریح کرد: در این سه روز توانستیم به هدف اصلی این همایش که ایجاد هماهنگی و یکدستی بین مسئولان، دانشمندان، مدیران و صنایع علوم دارویی کشور و عرصه بینالمللی بود، دست یابیم.
مصطفوی در ارتباط با داروهای گیاهی گفت: بر خلاف اعتقاد عامه مردم که این داروها را بدون عارضه و 100 درصد خوب میدانند باید اعلام کرد که نه این داروها کامل خوب است و نه داروهای شیمیایی صددرصد بد است.
وی با اظهار اینکه اگر عوارض داروهای شیمیایی را بیش از داروهای گیاهی میدانند به دلیل این است که عارضههای داروهای شیمیایی شناخته شد اما هنوز تحقیقاتی علمی در ارتباط با عوارض داروهای گیاهی صورت نگرفته و تاکید کرد: در حال حاضر سه داروی شیمیایی پر عارضه که به عنوان مضرترین داروهای شیمیایی میشناسند مثل دیبوکسین که برای بیماران قلبی استفاده میشود، ماده مؤثره آن از گیاه خالص است.
رئیس دانشکده داروسازی اصفهان گفت: در این همایش سه روزه مقرر شد که در تمام دانشکدههای داروسازی کشور، ساخت و تولید داروهای سنتی جای بگیرد که در دستور کار این دانشکده نیز قرار گرفته و به دنبال مجوز آن هستیم.
وی تاکید کرد: بیشتر واردات دارویی کشور از هند، آلمان و چین است.