رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: رسیدگی به شکایات مردم از بهداشت نانوایی ها، ظرف ۴۸ ساعت انجام می شود.
به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، روز جمعه به همراه مدیران حوزه بهداشت از یک نانوایی سنتی در تهران بازدید کرد.
 
معاون وزیر بهداشت، با اشاره به سرانه مصرف ۱۲۰ کیلوگرمی آرد گندم در ایران، گفت: این سرانه تقریباً ۲ برابر متوسط جهانی است و از همین رو، توجه به سلامت نان و بهداشت نانوایی، از اهمیت زیادی برخوردار است.
 
فرشیدی، از نان به عنوان قوت غالب در کشور نام برد و افزود: یکی از نکات مهم در پخت نان، میزان استفاده از نمک است که با بسیاری از بیماری‌ها از جمله فشارخون، ارتباط مستقیم دارد.
 
جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نیز با اشاره به فعالیت ۶ هزار بازرس بهداشتی در کشور، گفت: هر نانوایی به طور میانگین یکبار در ماه مورد بازرسی بهداشتی قرار می‌گیرد.
 
وی افزود: مردم می‌توانند برای اعلام شکایت خود از بهداشت نانوایی‌ها، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و مطمئن باشند ظرف ۴۸ ساعت، موضوع بررسی و رسیدگی می‌شود.
 
جندقی گفت: تمیز بودن محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی کسانی که در نانوایی کار می‌کنند و مواردی از این قبیل، می‌بایست مورد توجه مردم قرار بگیرد.
 
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین و نمک، دو موضوع مهم در پخت نان است که در بازرسی‌ها به آنها توجه و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
کدخبر:15317منبع:تاریخ انتشار:۱۴۰۲ بيست و هشتم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15317.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر