برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، منصور رضایی، مصرف ماهی‌های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آب‌پز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنی‌ها (آب لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آب‌پز موجب بهبود طعم و مزه آن می‌شود.

 
وی افزود: چای سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتی‌اکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری‌های مختلف به ویژه بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت‌های فصل پاییز و آلودگی‌ها می‌شود.
 
رضایی ادامه داد: نوشیدن چای سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی می‌شود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد آن می‌تواند مضر باشد.
 
وی افزود: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر و مواد لبنی کم چرب، می‌تواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
کدخبر:15477منبع:تاریخ انتشار:۱۴۰۲ شانزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15477.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر