خواص فوق‌العاده ذرت پخته


كارشناسان تغذیه در یك مطالعه جدید تاكید كردند كه ذرت به دلیل دارا بودن خواص تغذیه‌ای مفید برای تقویت سلامت بدن و مبارزه با بیماری‌های قلبی و سرطان سودمند است.
به گزارش لقمه،این كارشناسان در مطالعه جدیدی كه به تازگی در دانشگاه كورنل انجام گرفته نشان دادند كه طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل كاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A) می‌شود كه این مواد تاثیر به سزایی در كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان دارند.

به گزارش پایگاه اینترنتی كانسریتم، به رغم این باور عمومی كه فرآوری كردن میوه‌ها و سبزی‌ها باعث كاهش ارزش غذایی آنها می‌شود اما متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت پخته حتی پس از كاهش ذخیره ویتامین C خود،‌ خاصیت آنتی اكسیدانی‌اش را حفظ می‌كند. در واقع پختن ذرت باعث می‌شود كه خاصیت آنتی اكسیدانی آن تا 53 درصد افزایش پیدا كند. علاوه بر آنتی اكسیدانها،‌ این ماده غذایی مهم پس از طبخ تركیبی موسوم به اسید فرولیك آزاد می‌كند كه خواص فوق العاده‌ای دارد. این خواص در ذرت شیرین به مراتب بیشتر است.

همچنین بتاكاروتن‌های موجود در ذرت تاثیر فوق العاده‌ای در پیشگیری از واكنش‌های اكسیدیته در بدن دارد و در نتیجه از بروز سرطان‌ها جلوگیری می‌كند. ذرت در عین حال منبع مفیدی از املاح و ویتامین‌ها شامل پتاسیم، فسفر، آهن و «تیامین» است.
در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ شهريور
کدخبر:1559منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ نوزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1559.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر