مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور، افزود: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور می‌شوند، فرآیندهای نظارتی و آزمایش‌های کنترل کیفیت را طی نکرده و ممکن است حاوی آلاینده‌های شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند. مصرف این محصولات می‌تواند سلامت جامعه را به خطر بیاندازد.
 
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو به‌طور مستمر در حال رصد و پایش بازار است، افزود: ما از طریق سامانه‌های نظارتی و همکاری با دستگاه‌های اجرایی، در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم. اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیک‌تر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
 
بهفر همچنین به نقش مردم در کاهش مصرف کالاهای قاچاق اشاره کرد و گفت: مصرف‌کنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیه‌های سازمان غذا و دارو توجه کنند. در صورت مشاهده محصولات مشکوک، مردم می‌توانند موارد را از طریق سامانه‌های نظارتی به اطلاع سازمان برسانند تا برخورد قانونی با متخلفان انجام شود.
 
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو، ضمن تشدید نظارت‌ها، در حال تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد ارائه شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
کدخبر:15750منبع:تاریخ انتشار:۱۴۰۳ بيست و هشتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15750.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر