قیمت جدید زولبیا و بامیه واحدهای درجه یک و دو برای ماه رمضان


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک، ۴۹۵ هزارتومان و برای واحدهای درجه دو ۴۴۵ هزارتومان تعیین شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی بهره‌مند رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره قیمت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان با بیان اینکه قیمت شیرینی زولبیا و بامیه متناسب با کیفیت و رتبه‌بندی هر قنادی تعیین می‌شود، اظهار کرد: امسال قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک، ۴۹۵ هزارتومان و برای واحدهای درجه دو ۴۴۵ هزارتومان تعیین شد.

 
وی افزود: واحدهای قنادی درجه یک می‌توانند با توجه به نوع خدمات و کیفیت بالاتر، شیرینی ممتاز خود را اندکی بالاتر از نرخ مصوب عرضه کنند.
 
بهره‌مند تأکید کرد: با هرگونه گران‌فروشی و کم‌فروشی به‌طور جدی برخورد خواهد شد. شهروندان تهرانی نیز در صورت مشاهده تخلف در قیمت یا کیفیت محصولات می‌توانند با شماره‌های ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ اتحادیه قنادان یا سامانه ۱۲۴ سازمان تعزیرات تماس بگیرند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۹ بهمن
کدخبر:15909منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۴۰۴ بيست و نهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-15909.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر