كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن


كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه كاهش مصرف گوشت قرمز در پیشگیری و كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت و بیماری قلبی موثر است.

به گزارش لقمه، این كارشناسان در مطالعه جدیدی كه در مجله "طب انگلیس" به چاپ رسیده تاكید كردند كاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده نه تنها خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را كاهش می‌دهد بلكه در عین حال از اثرات نامطلوب ناشی از تولید كربن زیاد بر روی زمین می‌كاهد.

این كارشناسان محاسبه كرده‌اند كه با كاهش مصرف گوشت قرمز می‌توان سالانه 28 میلیون تولید كربن را نیز تقلیل داد و به سلامت انسان و محیط‌ زیست كمك كرد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این كارشناسان می‌گویند: حداقل در كشور انگلیس به منظور سازگاری با یك رژیم غذایی كه حداقل میزان مصرف گوشت قرمز را دارد، میانگین مصرف این فرآورده‌های غذایی باید در مردان روزانه از 91 گرم به 53 گرم و در زنان از 54 گرم به 30 گرم كاهش پیدا كند.


س.ع

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲۵ شهريور
کدخبر:1647منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و پنجم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1647.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر