برگزاری همایش غذای سالم با محوریت آبزیان در مرند


مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرند از برگزاری همایش غذای سالم با محوریت آبزیان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش لقمه، جلال رحیم زاده یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: این همایش به منظور اشاعه فرهنگ مصرف ، ترویج تولید و ارتقاء سلامتی جامعه همایش با حضور مسئولین ادارات و کارشناسان و رابطین بهداشت مرند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و جمعی از تولید کنندگان محصولات آبزی پروری و اهالی شهرستان مرند در سالن اداره ارشاد اسلامی شهرستان مرند برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این همایش غیبی کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان و صمد زاده مدیر امور شیلات و آبزیان استان سخنرانی کرده و پخش کلیپ های آموزشی و علمی به حاضرین ارائه گردید افزود: از این همایش تعداد 17 نفر از رابطین بهداشت و پرورش دهندگان آبزی پروری با پخت انواع غذاهای ماهی در مسابقه شرکت نمودند که به نفرات برتر جوائزی اهداء گردید.

در این همایش، مسابقه غذا خوری و نقاشی بین 65 نفر از کودکان کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان برگزار و به نفرات اول تا سوم جوائزی اهداء شد.

خرید توافقی بیش از41 هزارتن محصول از کشاورزان آذربایجان شرقی

خرید توافقی بیش از 41 هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی در چهار ماهه اول سال 91 توسط شبکه های تعاونی روستائی استان آذربایجان شرقی انجام گرفت.

عبداله محمدفام مدیر تعاون روستائی آذربایجان شرقی گفت: این محصولات شامل انواع محصولات باغی، لبنی، مواد پروتئینی ، سیب زمینی ،پیاز به ارزش بالغ بر 254 میلیارد ریال به صورت توافقی از کشاورزان و دامداران منطقه خریداری شده است.

وی با بیان اینکه این محصولات در بازارهای داخل و خارج از استان به فروش رسیده است هدف از خرید توافقی محصولات کشاورزی را کمک به کشاورزان و دامداران در فروش محصول و جلوگیری از ضرر و زیان دولت از طریق کاهش خریدهای تضمینی و افزایش خریدهای توافقی، کاهش نقش دلالان و واسطه ها و کاستن فاصله تولید تا مصرف عنوان کرده و افزود: در چهار ماهه اول سال 91 خرید توافقی محصولات توسط اتحادیه ها و شرکتهای تعاونی روستائی سراسر استان انجام گرفته است.


ایجاد مراکز خدمات مشاوره کشاورزی در شهرستان آذرشهر

مدیرجهادکشاورزی شهرستان آذرشهر گفت : خدمات مشاوره محصولات کشاورزی در نقاط مختلف این شهرستان راه اندازی می شود.

فیروز طلوع حیات در گفتگو با خبرنگاران افزود: این مراکز در راستای حمایت از زارعان و باغداران در برخی روستاهای بزرگ به منظور ارتقای دانش و آگاهی کشاورزان و افزایش بهره وری راه اندازی می شود.

وی با اشاره به این مطلب که به همین منظور نخستین دفتر در مرکز دهستان شیرامین فعالیت خود را آغاز کرده است خاطرنشان کرد: درمراکز خدمات مشاوره، ترویج و توسعه بخش کشاورزی، خدمات فنی کشت و داشت و برداشت محصولات زراعی همچنین نحوه استفاده از انواع کودها و سموم کشاورزی برای زارعان و باغداران ارائه می شود.


حضور فعال محققین مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در سومین جشنواره علم تا عمل

آذربایجان شرقی با 64 ایده و فناوری جدید از دانشگاه ها و مراکز مختلف تحقیقاتی و پارک علم و فناوری در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل شرکت کرده است و در این راستا محققین مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان نیز با ارائه ده طرح تحقیقاتی منتخب بار دیگر حضور فعال و پتانسیل علمی خود را در زمینه های علوم کشاورزی به همگان نشان داد.

دکتر حسن منیری فر در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل، از 13 الی 17 شهریور در مصلای بزرگ تهران مبتکران ومخترعان32 استان کشور به معرفی طرح‌ها و ایده‌های خود پرداختند گفت: مشکل دیرینه ارتباط بین صنعت و دانشگاه یا به عبارتی مراکز آموزشی و پژوهشی با مراکز صنعتی با برگزاری اینگونه نمایشگاهها تا حدودی بهبود می‌یابد.


آموزش ترویجی 17880 نفر روز از بهره برداران استان

مدیرهماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی ازارائه آموزش های ترویجی به بیش از 17 هزار و880 نفر روز از بهره برداران زیربخشهای کشاورزی استان بابرپایی کلاسهای آموزشی در شهرستان ها خبر داد.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، با اشاره به حمایت های در حال توسعه از بخش ترویج با هدف فرهنگ سازی آموزش مستمر بهره برداران زیر بخش های کشاورزی توسط جهاد کشاورزی استان گفت: امید می رود این امر به نتایج چشمگیری در راه تحقق توسعه پایدار بخش کشاورزی استان منتهی شود.



س.س
در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور
کدخبر:1659منبع:مهر نیوزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و ششم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1659.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر