دستور پخت شیشلیک ایتالیایی


مواد اولیه:

راسته شیشلیكی چهار عدد
آردسفید دو پیمانه
تخم‌مرغ دو عدد
آرد سوخاری یك پیمانه
پنیر پارمزان یك پیمانه
پنیر موتزارلا، روغن زیتون، نمك، فلفل و زعفران به میزان لازم



طرز تهیه:

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمك، فلفل و كمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل به آن اضافه می‌كنیم و آنها را كنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می كنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر كدام یك قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو می‌كنیم.



س.س

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
کدخبر:1684منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هشتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1684.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر