پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی


پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعایت رژیم های غذایی كم چرب و مصرف زیاد سبزی و میوه امكان پذیر است.
به گزارش لقمه، كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكی،‌ با بیان این مطلب اظهار داشت: برای حفظ سلامت و كاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی روزانه 5 واحد و بیشتر از سبزی ها و میوه ها بخورید.

فروزان صالحی افزود: افزایش دریافت سبزی و میوه، غلات كامل و شیر و لبنیات بدون چربی و كم چربی در سلامت افراد مفید است.

وی تصریح كرد: چنانچه در رژیم غذایی دو اصل تعادل و تنوع رعایت شود، آنتی اكسیدان ها، ویتامین ها و املاح به میزان مورد نیاز دریافت و نیاز افراد سالم به این مواد برآورده می شود و نیازی به دریافت مكمل ها نیست.

صالحی خاطرنشان كرد: گروه های در معرض خطر مانند كودكان، زنان باردار و شیرده نیازمند دریافت بعضی از مواد مغذی از طریق مكمل ها هستند.

س.س
در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
کدخبر:1701منبع:وب داتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هشتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1701.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر