دستور پخت زیره پلو


زیره یکی از ادویه های ایرانی است که محصول شهر کرمان است و امروزه به فراوانی یافت می شود.

مواد اولیه:

برنج                             سه پیمانه
مرغ یا گوشت                250 گرم
زرشك در صورت تمایل       دو قاشق غذاخوری
زیره سیاه                      یك قاشق غذاخوری
زعفران                          به میزان لازم
روغن                            به میزان لازم
 


طرز تهیه:

گوشت یا مرغ را می‌‌پزیم. برنج را آبكش كرده، گوشت یا مرغ را لابه‌لای آن گذاشته و غذا را همراه با زیره دم می‌كنیم. پس از آماده شدن برنج زرشك را كه تمیز نموده و شسته‌ایم و با كمی روغن و یك قاشق شكر تفت داده‌ایم، جهت تزیین به همراه زعفران روی غذا می‌ریزیم.

نکات:
 

- اگر در تهیه این غذا، از گوشت چرخ کرده و به صورت گوشت قلقلی استفاده کنید، نیز طعم جدیدی خواهد داشت. در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده می توانید از فلفل سیاه نیز به عنوان طعم دهنده استفاده کنید.

- زیره سبز نیز از انواع زیره است که در عطاری ها یافت می شود، اما بهتر است از زیره سیاه در این غذا استفاده کنید.

- زیره، خاصیت های فراوانی دارد که یکی از آنها رفع نفخ است. بنابراین این غذا بسیار در رفع این حالت کمک می کند.



پ.ح 

در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
کدخبر:1717منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سي شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1717.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر