پیتزای بدون خمیر با پنیر پیتزای پروسس كمچرب را می توانید به آسانی در منزل تهیه کنید.
مواد اولیه :
نان باگت و کوکتل از هر کدام یك عدد
سس سفید و كچاپ و پودر آویشن به میزان لازم
ژامبون مرغ و گوشت از هر کدام سه ورق
پنیر پیتزا پروسس كمچرب 200 گرم
چیپس خلالی و قارچ از هر کدام 150 گرم
فلفل دلمهای نصف یك عدد
طرز تهیه:
ابتدا سر نان را بریده از پهلو با چاقو برش بزنید بعد خمیر آن را در آورده از داخل با وردنه باز كنید. اندازه این پیتزا بسته به سلیقه شماست حالا روی نان باز شده سس كچاپ ریخته بعد ژامبون مرغ و گوشت را قرار دهید بعد پنیر پیتزا را ریخته، چیپس خلالی و باز هم پنیر و قارچهای ورقه شده را بریزید. سپس كوكتلهای خرد شده و بعد فلفل دلمهای را گذاشته و روی آن را با پنیر بپوشانید در پایان پودر آویشن بپاشید. در فر با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی آن طلایی شود.
ف.ف