بستنی تمشك


تمشک یکی از میوه های تابستانی خوشمزه است که در دستور زیر می توانید بستنی آن را نیز تهیه کنید.

مواد اولیه:

خامه فرم‌گرفته                 1/4 پیمانه یا 300 میلی‌لیتر
شكر ریز یا پودرقند             75 گرم یا شش قاشق سوپخوری
تمشك                          500 گرم یا پنج پیمانه
آب                               دو قاشق سوپخوری یا 30 میلی‌لیتر



طرز تهیه:

شكر، آب و تمشك را در قابلمه كوچكی ریخته و روی حرارت بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد و نرم شود. تمشك‌های نرم‌شده را در آبكش ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس در یخچال یك‌ساعت خنك كنید. خامه و تمشك را خوب مخلوط كرده و داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید تا تقریبا یخ بزند. بستنی را داخل غذاساز ریخته تا كاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ریخته و در فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید و دوباره داخل دستگاه غذاساز ریخته بستنی را پودر كرده و برای بار آخر به مدت یك ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی كاملا بسته و آماده شود.



آ.ی

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر
کدخبر:1729منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1729.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر