دستور پخت ماهی تند با سالاد نودل


ماهی تند با سالاد نودل، نوعی غذای ژاپنی است.

به گزارش لقمه، این غذا، نوعی غذای بین‌المللی ژاپنی كه طرفداران زیادی در اقصی نقاط جهان دارد و در رستوران‌های ژاپنی هم كه در ایران است سرو می‌شود. گرچه بگویم كه باید از غذای ژاپنی خوشتان بیاید تا آن را میل كنید، حالا اگر درست كردید و با مزاجتان سازگار نبود، یه بار ما رو نفرین نكنید، ما آموزش دادیم برای اونایی كه غذای ژاپنی دوست دارند...


مواد اولیه:

نودل 400 گرم
خیار و پیازچه خلال‌شده و ماهی از هر کدام یك عدد
فلفل چیلی دو عدد
سویا سس پنج قاشق غذاخوری
سركه بالزامیك و روغن کنجد و آبلیمو و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا نودل‌ها را پخته و آبكش كرده و به مدت دو دقیقه داخل آب سرد قرار می‌دهیم و دوباره آبكش می‌كنیم. برروی ماهی كمی نمك و فلفل زده و آن را در روغن زیتون سرخ می‌نماییم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودل‌های پخته شده را می‌ریزیم بر روی آن پیازچه و خیار خلال‌شده گذاشته و ماهی سرخ‌شده را در كنار یا روی نودل‌ها می‌گذاریم.


طرز تهیه سس:
روغن كنجد، سویا سس، سركه بالزامیك، شكر، آبلیمو و چیلی خردشده را مخلوط كرده و بر روی سالاد می‌ریزیم.



ش.م

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر
کدخبر:1731منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1731.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر