به گزارش لقمه، این غذا، نوعی غذای بینالمللی ژاپنی كه طرفداران زیادی در اقصی نقاط جهان دارد و در رستورانهای ژاپنی هم كه در ایران است سرو میشود. گرچه بگویم كه باید از غذای ژاپنی خوشتان بیاید تا آن را میل كنید، حالا اگر درست كردید و با مزاجتان سازگار نبود، یه بار ما رو نفرین نكنید، ما آموزش دادیم برای اونایی كه غذای ژاپنی دوست دارند...
مواد اولیه:
نودل 400 گرم
خیار و پیازچه خلالشده و ماهی از هر کدام یك عدد
فلفل چیلی دو عدد
سویا سس پنج قاشق غذاخوری
سركه بالزامیك و روغن کنجد و آبلیمو و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا نودلها را پخته و آبكش كرده و به مدت دو دقیقه داخل آب سرد قرار میدهیم و دوباره آبكش میكنیم. برروی ماهی كمی نمك و فلفل زده و آن را در روغن زیتون سرخ مینماییم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودلهای پخته شده را میریزیم بر روی آن پیازچه و خیار خلالشده گذاشته و ماهی سرخشده را در كنار یا روی نودلها میگذاریم.
طرز تهیه سس:
روغن كنجد، سویا سس، سركه بالزامیك، شكر، آبلیمو و چیلی خردشده را مخلوط كرده و بر روی سالاد میریزیم.
ش.م