روغن کنجد و سبوس برنج از فشار خون پیشگیری می‌کنند


پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات خود دریافتند که ترکیب روغن کند و سبوس برنج از ابتلا به فشار خون پیشگیری می‌کند.

به گزارش لقمه، یک گروه از پژوهشگران آمریکایی دریافتند که شیوه پخت و پز سالم و کمک گرفتن از عناصر و چربی های سالم غیر اشباع شده یکی از جدیدترین اهرم ها برای مقابله با ابتلا به بیماریهای مزمن است.

این گروه از محققان دریافتند: پخت و پز با ترکیبی از روغن کنجد و سبوس برنج به میزان محسوسی به کاهش فشار خون کمک می‌کند.

این محققان در جریان تحقیقات خود به طور تصادفی نمونه برداری کردند و دریافتند: افرادی که حدود 40 گرم از ترکیب روغن کنجد و سبوس برنج را به طور روزانه رژیم غذایی خود می‌افزایند - در مقایسه با افرادی که به طور منظم فقط داروهای کاهش فشار را مصرف می‌کنند -‌ از کاهش میانگین فشار خون بالا بهره می‌برند.

این تحقیقات نشان داد: افرادی که موفق شدند ترکیبی از پخت و پز با این روغن سالم و مصرف منظم داروهای کاهش فشار خون را انجام دهند؛ از شانس بیشتری به میزان دو برابر برای کاهش میانگین فشار خون بالا برخوردار بودند.



ع.ر.ف

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۳ مهر
کدخبر:1741منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۱ سوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1741.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر