سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتیهای گوارشی، مصرف چای و مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از آن است.
به گزارش لقمه این متخصص داخلی گفت: مصرف آب همراه با غذا موجب تغییرات زیادی در شیره گوارشی میشود زیرا در این صورت غذا کاملا جویده نمی شود و شیره غدد بزاقی به اندازه کافی ترشح نمیشود و موادی همچون نشاسته هضم نخواهد شد.
وی افزود: مصرف مایعات همراه با غذا باعث ناراحتیهای گوارشی و چاقی بیش از حد بلغمی میشود و در افرادی که دچار ناراحتیهای کبدی هستند، باعث لاغرتر شدن روز به روز آن ها میشود.
وی اضافه کرد: از دیگر مضرات مصرف آب همراه با غذا در افراد این است که این گونه افراد به طور مداوم از یبوست مزاج رنج میبرند و روز به روز عصبی و عصبیتر میشوند؛ به دلیل این که غذا جویده نمیشود و آنزیم پتیالین و ماده باارزش موسین در بدن تولید نمیشود.
وی بیان داشت: موسین ماده لعابداری است که جداره معده و روده را میپوشاند و از آن در مقابل اسید معده محافظت میکند.