دستور پخت سوپ جو با شیر


یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه ایرانی سوپ جو است. البته وقتی در آن شیر هم اضافه کنید خوشمزه تر هم می شود.

مواد اولیه:

• جوی پخته دو و نیم پیمانه
• آب مرغ و شیر از هر کدام چهار پیمانه
• خامه در صورت تمایل 150 گرم



طرز تهیه:

آب مرغ را نمك زده و روی حرارت بگذارید و جوی پخته را هم به آن اضافه كنید. یكی، دو جوش كه زد شیر را هم اضافه كرده و بگذارید تا سوپ جا بیفتد، در این مرحله كمی نمك افزوده پس از یك جوش حرارت را خاموش و خامه را به سوپ اضافه كرده و در ظرف بكشید. می‌توانید یك هویج رنده شده خام هم در این مرحله به سوپ اضافه كنید. در صورت تمایل می‌توانید سوپ را با آبلیمو سرو كنید.

نکته: البته برخی هم از خامه در این سوپ استفاده نمی کنند و در این دستور به دلخواه آمده است.


ش.م

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۹ مهر
کدخبر:1825منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ نهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1825.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر