غذاهای پاییزی؛ سوپ پرتقال


پرتقال یکی از میوه های شش ماهه دوم سال است که به وفوز هم یافت می شود. جالب اینجاست که با این میوه نیز می توان سوپ تهیه کرد.

مواد اولیه:

• مرغ آب‌پز چرخ‌شده یك كیلوگرم
• سیر دو حبه
• پیاز یك عدد
•گوجه‌فرنگی 500 گرم
• آرد نصف پیمانه
• آب پرتقال دو پیمانه
• كره 50 گرم
• نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:

پیاز و سیر سرخ‌شده را با آرد وگوجه‌فرنگی رنده‌شده مخلوط كرده و بعد مرغ، آب پرتقال، كره، نمك و فلفل را اضافه كرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت گذاشته تا سوپ جا بیفتد سپس با جعفری خردشده آن را تزئین و میل كنید.



م.ت

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۰ مهر
کدخبر:1839منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1839.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر