دلمه انواع مختلف دارد که یکی از آنها دلمه قارچ است که می توانید آن را با سبزیجات یا مرغ یا گوشت تهیه کنید.
مواد اولیه:
• قارچ نیم كیلوگرم
• سینه مرغ یك عدد
• پنیر موتزارلا 200 گرم
• پیاز یك عدد
• فلفل دلمهای یك عدد
• روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
• سس گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
• زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم
موادلازم برای سس سفید:
آرد سه قاشق غذاخوری
شیر یك پیمانه
كره 50 گرم
طرز تهیه:
سینه مرغ را ریز خرد كنید و با روغنزیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمهای خردشده را اضافه كنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجهفرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایههای قارچ را جدا كنید و قسمتهای سیاه داخل كلاهك قارچ را بتراشید.
آن گاه آرد سفید را در كره تفت دهید و كمكم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یك مایع صاف به دست آید و بگذارید كمی خنك شود. درون قارچها را با مرغ پر كنید و كمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.
م.ح