طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ


دلمه انواع مختلف دارد که یکی از آنها دلمه قارچ است که می توانید آن را با سبزیجات یا مرغ یا گوشت تهیه کنید.

مواد اولیه:

• قارچ                                  نیم كیلوگرم
• سینه مرغ                           یك عدد
• پنیر موتزارلا                          200 گرم
• پیاز                                    یك عدد
• فلفل دلمه‌ای                        یك عدد
• روغن‌زیتون                           دو قاشق غذاخوری
• سس گوجه‌فرنگی                 دو قاشق غذاخوری
• زردچوبه، نمك و فلفل              به میزان لازم



موادلازم برای سس سفید:

آرد                   سه قاشق غذاخوری
شیر                 یك پیمانه
كره                 50 گرم



طرز تهیه:

سینه مرغ را ریز خرد كنید و با روغن‌زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه كنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایه‌های قارچ را جدا كنید و قسمت‌های سیاه داخل كلاهك قارچ را بتراشید.

آن گاه آرد سفید را در كره تفت دهید و كم‌كم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یك مایع صاف به دست آید و بگذارید كمی خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنید و كمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ‌ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.



م.ح

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۰ مهر
کدخبر:1840منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1840.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر