طرز تهیه سالاد فرانسوی


سالاد یکی از پیش غذاها و دسرهای خوشمزه سفره است که انواع مختلفی هم دارد.

مواد اولیه:

مغز كاهو 300 گرم
گوجه‌فرنگی مینیاتوری و ژامبون مرغ از هر کدام 100 گرم
زیتون خام وپیازچه و ذرت کنسروی از هر كدام 100 گرم
روغن كنجد و زیتون از هر كدام سه قاشق سوپخوری
سس سویا و آبلیمو از هر کدام دو قاشق سوپخوری
فلفل دلمه‌ای یك عدد
جعفری خردشده 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:

مغز كاهو را به سه قسمت برش می‌‌دهیم ژامبون مرغ را دور كاهو می‌‌چینیم. روی كاهو، پیازچه، ذرت، زیتون، فلفل دلمه‌ای و جعفری ریخته و گوجه‌فرنگی‌ها را دور آن قرار می‌‌دهیم. داخل روغن كنجد، روغن زیتون، سس سویا، نمك و فلفل زده و خوب مخلوط می‌‌كنیم سپس آبلیمو را در انتها افزوده و روی سالاد می‌‌ریزیم و سرو می‌‌كنیم.



م.ح

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۲ مهر
کدخبر:1852منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1852.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر