سالاد یکی از پیش غذاها و دسرهای خوشمزه سفره است که انواع مختلفی هم دارد.
مواد اولیه:
مغز كاهو 300 گرم
گوجهفرنگی مینیاتوری و ژامبون مرغ از هر کدام 100 گرم
زیتون خام وپیازچه و ذرت کنسروی از هر كدام 100 گرم
روغن كنجد و زیتون از هر كدام سه قاشق سوپخوری
سس سویا و آبلیمو از هر کدام دو قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای یك عدد
جعفری خردشده 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
مغز كاهو را به سه قسمت برش میدهیم ژامبون مرغ را دور كاهو میچینیم. روی كاهو، پیازچه، ذرت، زیتون، فلفل دلمهای و جعفری ریخته و گوجهفرنگیها را دور آن قرار میدهیم. داخل روغن كنجد، روغن زیتون، سس سویا، نمك و فلفل زده و خوب مخلوط میكنیم سپس آبلیمو را در انتها افزوده و روی سالاد میریزیم و سرو میكنیم.
م.ح