روش تهیه لازانیای مرغ و پنیرسفید


لازانیا از جمله غذاهای ایتالیایی است كه در میان خانواده‌های ایرانی جای خود را باز كرده و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است به همین خاطر تصمیم گرفتیم طرز تهیه یك لازانیای خوشمزه با مرغ و پنیر سفید را به شما آموزش دهیم.

مواد اولیه:

• لازانیا یك بسته
• سینه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای از هر کدام یك عدد
• پنیر سفید 100 گرم
• رب گوجه‌فرنگی و نعنا خرد شده از هر کدام دو قاشق سوپخوری
• قارچ 200 گرم
• كره و آرد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
• نمك یك قاشق مرباخوری
• شیر دو و نیم پیمانه
• فلفل و پنیر پیتزا به میزان لازم 




طرز تهیه:

برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را خردكرده و با كمی روغن تفت می‌دهیم سپس قارچ خردشده را به آن اضافه كرده و با حرارت زیاد به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها كشیده شود. سینه مرغ خردشده را افزوده و كاملا با قارچ و پیاز مخلوط می‌كنیم. بعد از این‌كه آب مرغ به طور كامل كشیده شد، فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه كرده، رب و نمك می‌ریزیم و هم می‌زنیم. در انتها نعنا و پنیرسفید خردشده را به مواد می‌افزاییم، هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. ورقه‌های لازانیا را در مقداری آب و نمك پخته، آبكش می‌كنیم و آب سرد روی آن می‌ریزیم تا به هم نچسبند.

طرز تهیه سس سفید:

ابتدا كره و آرد را تفت داده، شیر را ریخته و آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود و بعد نمك و فلفل را اضافه می‌كنیم. ظرف مخصوص فر را چرب كرده یك لایه لازانیا قرار داده، روی آن مایه مرغ و قارچ و روی آن سس سفید و كمی پنیرپیتزای رنده‌شده ریخته و این كار را تا سه مرحله ادامه می‌دهیم تا در انتها روی غذا برگه لازانیا، سس سفید و پنیرپیتزا باشد. سپس آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیرپیتزا طلایی شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۰ مهر
کدخبر:1920منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1920.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر